Thursday, May 10, 2007


Idag har det hänt så mycket saker att jag knappt kommer ihåg hälften av dem, men senast har jag varit på modevisning där Helena gick modell (bilden), packat klart och nu skrivit ihop ett engelskaarbete. Imorgon är det Polen!

Wednesday, May 9, 2007


OH GOD I'M BORED

Charlotte Gainsbourg




Tuesday, May 8, 2007



Jag fixade in mig på datorn, satte pålite Charlotte Gainsbourg för att förhöja stämningen lite. Sen får jag mig ett hemskt uppvaknande. Min bild har lagts upp på stockholmstreetstyle. Det är ju tur ATT JAG SER SÅ MOGEN UT. Jävla babyface. Men det känns nästan lite värre med "du kan få ett skönhetstips". Som om tjejjen som ställde frågorna var asful. Jaja, man kan inte få allt här i världen.

Monday, May 7, 2007


Idag är en bra dag. Allting känns lagom underbart. Som det fina vädret, fikan på Skåres, menthol-ciggen med glittrigt filter, les amies, allt. Kan inte förstå att jag åker till Polen med tre av skolans mest fantastiska personer. Det kan inte bli annat än succé. Nu gäller det bara att vi kan trycka upp våra tröjjor med texten: Polen 2007 - quelle bordelle.

Sunday, May 6, 2007


Efter Sandras bilder från New York blir jag så himla sugen på att åka dit. Mamma och pappa pratar om att det kanske blir i höst -vem vet. Men innan det är det Krakow, London och kanske Paris som gäller. Det är inte heller fyskam. Den fina bilden antar jag att Sandrasvän har tagit.