Saturday, March 31, 2007

Höll nästan på att glömma, det finns en ny liten kolumn till höger - LA MUSIQUE. Det är ordnat så att varje gång man kommer in på sidan finns det fyra olika musikvideor att klicka på där nere, sen visas den. Helt logiskt. Meningen är att de ska vara olika artister olika gånger man visar sidan, och bara musik som jag gillar.


Det är verkligen verkligen vår idag. Min bror Kristoffer på fotografiet ju.
Anna och jag gick med Elsa i skogen och pratade om allt möjligt, som varför det är bättre att gå på Katedral än till exempel Procivitas, eller varför man inte ska bo i Biskopshagen.
Jag vaknade klockan tolv idag. Kom hem halv tre igår natt. Det var bra, mycket bättre än jag först trodde. Kanske var det bäst när hårdrockaren stolt visade upp sina två lager av spandexbyxor - både lila leopardmönstrade och zebrarandiga eller när han senare kräver att få sjunga Material girl på Singstar. Hursomhelst var det en bra kväll och jag hoppas att Simonie, som fyllde 18, också tyckte det var bra. Jag fick höra av Fia Grahn att hon var mäkta stolt över att jag var hennes bands största och mest trogna fan. De heter Effete och spelar synth. Plastsynth typ. Med 80-talskänsla. Lyssna på deras låtar hemsidan! Fattas bara att vi kommer in på deLuxe när de spelar i mitten av april.
En annan konsert, som jag verkligen ser fram emot, är miss li's på Arvika. Hon har så söt röst, som en svensk Regina Spektor. Kan verkligen råda er att lyssna på hennes musik.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Fick ett sms av emokillen. Jag vet inte om jag ska svara. Han undrar vad jag gör ikväll. Jag vet inte vad han vill, men absolut vad jag vill. HÖH. Nejdu. Kanske att jag ringer Helena och Amanda så kan vi se på film. Typ Mean Girls eller Cruel Intentions. Stina sa häromdagen att jag liknar huvudrollstjejjen, den elaka, i den filmen. Alltså inte till utseendet utan till sättet. Känns bra.
Kim åker till Malmö och Köpenhamn idag, jag har satt henne på spaning efter heta åttiotalsträningsjackor i lila/svart/rosa/vitt. Coolaste katten i stan liksom.

Friday, March 30, 2007

Självklart fanns det inget silverspray på stan. Det gjorde mig sur. Förresten var jag sur redan från början av dagen, mamma pratade med mig och det kändes bra samtidigt som det var konstigt och jag visste inte om jag skulle gråta eller känna mig lättad.


Teatern kändes dålig och det mesta annars med. På toppen av allt sket sig en grej jag skulle fixa med emokillen nr1. Jaja, det får väl bli imorgon eller någon annan dag. För att göra mig själv lite glarade gick jag och löpte i-D. Och en oversize skjorta, en stor vit och blå-randig t-shirt och en vit scarves. Det gjorde mig lite gladare. Sen träffade jag Vanda + Dolly. Vi träffade senare hela packet med små arabtjejjer. De skulle tydligen röka med Vanda. Alla frågade den vanliga frågan - om jag och Dolly är tillsammans. Men denna gången rörde vi inte ens varandra! Helst sjukt. Vanda blir avundsjuk så jag håller om henne lite medans vi går, så att alla ska tro att vi var tillsammans.


På vägen hem får jag världens kramper i magen, jag kunde knappt stå rakt upp. Hade jag inte vetat bättre hade jag trott att jag hade mensvärk eller ännu värre, skulle föda. Ikväll blir det då party hos Simonie och det blir nog nice. Även fast jag absolut inte alls hade lust innan.


Tidigare idag träffade jag även Stina, vi bestämde att vi ska baka och se på film på lovet. Det kommer bli mysigt. Just det, vi skulle festa med. Jag har saknat Stina, ett tag träffade jag Frida
och henne ganska mycket men inte nu.


Förresten, känns inte de där två till höger väldigt pinsamma?
Två s,å wannabe-kändisar, jag vet verkligen inte vad de är kända för egentligen. Jag vet ju att Gry är med i radio, men vad gör den där Timell?
Nej, det där konceptet dissar jag faktiskt.




















Thursday, March 29, 2007

Dagens tumme upp: Införskaffade ett par tygskor idag, kanske ska de sprejas silvriga.

Dagens tumme ner: Jag skruntade i att gå på naturkunskapslaborationen, hoppas jag kan gå nästa gång istället, när den andra gruppen har.

När jag surfar runt på nätet kan jag inte låta bli att förundras över vissa användare på bilddagboken som laddar upp bilder på sig själva där mindre än halva ansiktet syns, på toppen av allt får de minst tjugo kommentarer som alla talar om hur snygg personen ifråga är. JAG FATTAR INTE? Det är oerhört frustrerande.

Jag ska göra en lista:

1. Om jag ska skära gurka måste jag skära ett jämt antal.

2. Om jag inte räknar, kvällen innan, hur många timmar jag kommer sova under natten blir jag väldigt förvirrad.

3. Om jag ska någonstans går jag alltid hemifrån försent, jag vet verkligen inte varför - det här är ett problem som jag har, jag vet att jag har bråttom men skyndar mig inte. Därför kommer jag nästan alltid sent.

4. Jag älskar riskakor med banan på.

5. Jag blir hispig och hemskt orolig så fort jag ser en polisbil.

6. När jag var fem år gick jag in tidigare från en rast utan att jag visste det, började leka ensam och fattade ingenting. Sedan såg jag på en klocka att jag var tidig och gick ut igen. Jag vet inte hur länge efter det jag mådde dåligt av det, men det var länge. Mitt samvete var gigantiskt när jag var liten.

7. Jag blir alltid sjukt nervös, för allting.

8. Jag döper aldrig bilderna i min dator.

9. Jag rensar aldrig i min inkorg.

Wednesday, March 28, 2007


Jag är verkligen inget fan av Lindsay Lohan, men bilderna för MIU MIU är väldigt söta. Se några flera av dem här.

Vi fick ett mail från gympaläraren:

Hej!
Pojkarna har föreläsning i aulan på fredag.
Flickor! De som vill jobba med avslappning o massage kan göra det på fredag.
Vi gör det i spegelsalen. Medtag t-shirt för ombyte + ngn hudkräm.
Jag har en massagesalva som ni också kan testa.
Ni som vill träna på egen hand gör det.
Vi ställer in teorin på fredag.
Mvh ***

Okej, nu är jag sjukt trött och läste lite fel, men det här blev väldigt kul när jag läste det. Men med tankar på tidigare oerhört lösa rykten blev det lite för mycket av det goda.


"Det finns blonder, och sen finns vi" - Citat Dolly om att gå ut på krogen.

Det är väldigt fint väder ute, det tillsammans med att jag bara hade en lektion gjorde att det blev en perfekt dag. Nu efteråt var jag och spelade pinao som faktiskt var roligt och intressant.
Jag vill ha en longchampväska. Värsta tantväskan. Ge mig den i XL. Tack.
Det känns som om jag har sett hela Krig&Fred redan, men i verkligheten är det typ 3,5 timmar. Blä på det historiaprojektet och grupparbeten i allmänhet. Det blir aldrig aldrig bra. Usch.
På stan träffade jag och Dolly en tjej som gick i min gamla estetklass. Jag fick veta att hon hoppade av för några månader sedan, nu frilansar hon som journalist och lever på något bidrag + lön. Dolly blev väldigt imponerad över personerna hon intervjuat osv men jag tänker bara på hur det blir sedan när hon inte längre får några jobb, vad ska hon göra då? En gymnasieutbildning med riktiga betyg, alltså, det är det viktigaste. Känns så nu i alla fall.
Jag hoppas inte att Ulrika tar illa upp för bilden på henne där uppe, men den är så söt. Vi kommer nog att åka till Stockholm helgen efter lovet. Sjukt roligt. Now I shall eat, byebye.


Yay. Min granne berättade nyss för mig att han blivit överkörd. Av en rullstol. GRATTIS. Han har lycktas bli överkörd av en rullstol, dessutom blev såret så djupt att han skulle åka och sy det. Smidigt.

Monday, March 26, 2007


Jag var väldigt tvungen att ladda upp den här bilden från the sartorialist. Behöver jag säga att jag dog?

Sunday, March 25, 2007


Bäst idag, Alison Goldfrapp.
Förresten - jag blir hemskt förvirrad och störd när jag inte vet hur många timmar jag har sovit en natt. Jag måste alltid räkna efter.