Wednesday, July 25, 2007

Idag har jag beställt emmaboda biljett, fixat mammas present och jobbat.
(Grattis mamma, du är bäst, även om du nu har ena foten i graven.)

Monday, July 23, 2007

ARVIKA



(Allt annat än festival är bläbläblä just nu.)

Sunday, July 22, 2007


Jag fick ett meddelande på qx med den här bilden och en hälsning från New York: "You should be here."


(Ett VIP-kort gör vem som helst frisk på nolltid.)

Bilder från veckan:























Jag har varit ensam hemma igen, nu i fem dagar.
Det börjar uselt med att jag inte får i gång vår tv (ungefär så sorgligt är det, jag får inte i gång tvn och de resterande fyra dagarna är förstörda). Sen ringer en dansk på dörren. Främlingsfientlig som jag är tänker jag direkt att han ska tigga pengar eller försöka råna oss så jag bara "No thank you, we don't want ANYTHING. I said GOOD-DAY." Den stackarn skulle bara lämna vårt nya kök. Men han kunde inte svenska. Så jag förklararde på engelska att jag omöjligtvis kunde lyfta ut 700kg kök ur hans gigantiska lastbil på en kvart. Så han körde det någon annanstans.
Två andra saker som har irriterat mig med hela att vara ensam hemma-grejjen var att mamma bara lämnade hundra kronor här. Hur skulle jag kunna klara mig på det? Som tur väl var gav mormor mig pengar när jag klagatlite. Men det var inte det värsta. Något som verkligen gjorde mig ledsen, som kan te sig vara en småsak, var att när mamma skulle skriva under lappen där hon skrev allt hon behövde hjälp med hemma skrev hon under med "Lena". Inte mamma. Utan med sitt förnamn. Jag har aldrig tilltalat varken pappa eller mamma med deras förnamn. Hon var väl sur eller något.

Men det kan faktiskt löna sig att de åker iväg. För min del alltså. När de var i Paris fick jag macroner (se bilden). Som mamma hade haft i sitt knä hela flygresan hem. Det tyckte jag var gulligt.
Dessutom har jag varit sjuk hela tiden. Är det fortfarande. Blir bara sämre. Därför har jag haft chica outfits som: pyjamasbyxor och blå hoodie från pinsamt svenskt märke. Eller pyjamas och duntofflor. Undrar varför jag ALLTID i alla lägen känner mig så obeskrivligt het.
Familjen kommer hem om två timmar och en kvart. Då ska jag ha städat deras rum och mitt. Egentligen klippt gräset. Orkar inte. Jag är ju sjuk ju.