Saturday, September 15, 2007


Igår när jag kommit hem från deluxe och lagt mig i en säng hände en skitkonsitg sak. Jag somnar. Sen drömmer jag, gång på gång att jag går hem från krogen. Även fast jag inte gick direkt hem i verkligeheten. Och det var vad jag drömde hela natten. Deluxe-hemma-deluxe-hemma-deluxe-hemma i all oändlighet. Sjukt läskigt. Sen blev det morgon.

Inte för att jag tror att någon bryr sig sådär oerhört mycket men ändå; jag var ute igår igen. Deluxe igen, med Kim och Mandy-boo. På något lustigt vis tog jag på mig rollen som den som skulle prata med alla. Prata. Så uttröttande.
En kul sak hände. Nej, två roliga saker hände. 1, en tjej från en modellagentur bad mig skicka bilder till henne. Eller, ja, hennes vän jobbade på Mikas. 2. Jag och Helena köper kebab typ 02:15. Kebabmannen blir skitarg på oss för att vi vill ha våra pommes frites vid sidan om istället för på kebaben. Men hans snälla fru ger oss dem i lite folie. Genidrag.
Sen blev det efterfest som var mysig, men lite tröttsam. Jag ringde Ulrika och Jesper, sen kände jag för att gå hem framåt tre-tiden.

Idag har jag mailat Smålandsposten om att jag är så ledsen över att jag inte hann läsa deras mail om att jag skulle komma på intervju igår, förrens idag. Menmen, hoppas det går bra senare. Sen mailade jag den där modellbruden.

Nu ska jag äta. Tror jag. Funderar på att maila React och tala om för dom att de suger.