Saturday, February 24, 2007

Snälla någon ge mig en t-shirt från House Of Holland! Jag vill ha en där det står "Do me daily, Christopher Bailey " och den med "'Cause me pain Hedi Slimane". Sen är det party hela veckan.

Friday, February 23, 2007

Okej, ignorera bara mitt ansiktsuttryck på bilden. Men jag blev så nostalgisk och blödig. Unns artonårsfest, jag till vänster och Helena till höger. Allt som var då, och hur det har blivit. Jag saknar inte hur jag mådde, inte alla de fester som jag spydde och däckade på. Man behöver inte vara ett geni för att inse att även den festen slutade så. Men natten var så mysig, även fast jag sov på en mockasoffa och jose gonzalez spelade nonstop. Det var väldigt dött när allt kommer omkring.

arty party


Brudarna bjöd mig på arty party, jag bangar inte.

Thursday, February 22, 2007

listor!


Fem indielåtar som skulle passa i eurodisco-variant:
1. Shoreline - Broder Daniel (Behöver jag säga mer? Jag hör redan disco dunket.)

2. Forever doesn't live here anymore - Marit Bergman (Den här är helt seriös, den skulle bli värsta hiten.)

3. Fuck Forever - Babyshambles (Pete är så jävla eurodisco.)

4. I will follow you into the dark - Death Cab...

5. You are the light - Jens Lekman

Fem comebacker vi gärna vill se:

1. Lilli och Sussi. (Kommentarer sjukt överflödiga, vem saknar inte brunkrämen, det rosa läppstiftet, det blonda håret, den usla koreografin?)

2. Svenne och Lotta.

3. Olinda (!!!)

4. Arja (En riktig comeback, jag kräver nyinspelning av "högt över havet".)

5. Anna Nicole Smith (jag vet att hon är död, men om man ber riktigt många böner kanske gud kan uträtta mirakel.

(Bilden där uppe föreställer mig, ifall ni inte riktigt skulle veta hur jag ser ut, eller så.)


HELT galen dag idag på jobbet. Kanske inte sensationellt galet, men för att vara mitt jobb var det galet. På lunchen satt vi och listade olika saker. En mindre redovisning kommer senare. Vi har även pratat om vem som är äcklig i ett förhållande där den ena partnern är mycket äldre än den andra, om Anna Nicole var smart eller bara en dyr slampa, om det är konstigt att vara vegeterian och samtidigt bära päls, varför Ulf Lundell har en ung fru. Ni förstår grejjen.
Men det roligaste var när vi pratade om att åka till stockholm, och vår teamledare (ca 35 år OCH homofob) säger, för att verka världsvan och för att skryta lite, att vi borde gå till Patricias. Alla börjar gapskratta. Han fortsätter att berätta hur trevligt han hade det där och att det var FULLT av snygga tjejjer där. Det han inte vet är att Patricias är en av stockholms mest populära gayklubbar. Han blir oerhört generad och inser snart att alla de trevliga tjejjerna som har träffade kanske inte bara var tjejjer.
Nu sitter mamma och hennes vän och skriver provkapitell. Jag hoppas så mycket på att det blir en bok för dem, det hade varit gymt.
Liksom: "Tja, du kanske har läst min mammas bok?" "Öh, nej?"

Bilden där uppe är från i måndags då jag fikade scones hos Helena med henne och Kim. Kim var väldigt inne i sitt eBay grejs. Hon budade på en apsnygg oversize-väska. Jag vet inte hur det gick. Hoppas det gick vägen för henne.

Tuesday, February 20, 2007

Det är en bra dag.

Det är en bra dag. Allting har gått så bra.
Det var inte jobbigt att stiga upp på morgonen, det har gått lätt på jobbet, när jag kom hem hade ett gigantiskt varuprov från Läkerol kommit (jag får sådant eftersom jag är Buzzador). Dessutom har jag knappt känt mig ful idag. Inte så att jag har känt mig snyggast i hela världen, men klart varit bekväm och nöjd. I'm so very hot that when I rob your mansion, You ain't call the cops, you call the firestation. Typ. Nästan.
På toppen av detta isberg av positiva h'ndelser skall jag och min mor gå på bio ikväll, någon film från Berlin. Och n'sta söndag blir det bio igen - Darling. Det är bra när mamma betalar.
En annan sak som var lite kul var när jag tog i posten idag på lunchen. Pappa hade ett brev från porscheklubben, mamma ett från Greenpeace och ett från växjö teaterförening. Sådant det kan bli.
Nu har jag äntligen tid att skriva novellen till ORD-07, för liksom helst plötsligt kom massor av inspiration och jag vet hur jag ska skriva och hur jag ska göra för att vinna hela skiten och blir oerhört berömd. Eller, ja nästan. Nästan lika sant som att jag känner mig snyggast i världen.