Tuesday, May 22, 2007

Min plan att komma tidigt till skolan för att få en plats på naturkunskaplaborationen misslyckades totalt. Istället för att ligga hemma och sova alt. plugga sitter jag i skolan, allt pågrund av att vi inte hade någon naturkunskap idag. Jag förstår inte hur jag alltid missar det, hur jag än gör. Jag är inte skapt för att ha laborationer. Hoppas att mitt vg i NK inte är hotat. Jag kan trots allt gå på nästa laboration, alltså den som jag trodde var idag.
Igår spelade jag teater, vårt kollage om familjen. Det mesta gick väl bra, med tanke på hur hysteriskt det var innan med förändringar, folk com hoppade av, idiotiska lärare m.m. Tråkigt nog han vi inte prata igenom hur vi ville ha ljuset riktigt med killen som skötte det, det gjorde också att det blev lite sämre.
Eftersom jag bara har suttit här i biblioteket utan att göra någonting (kollat style.com och lyssnat på rufus wainwright) börjar jag få lite ångest. Förmodligen kommer jag att plugga på Rousseau's uppfostringstankar. Ungefär lika livat som det låter.

Monday, May 21, 2007


Det är mycket att göra just nu, men Polen var bra och jag mår bra. Imorgon har jag teateruppvisning och jag fixar det sista med musiken. Jag ska skriva mer utförligt när jag får tid, kanske blir det efter Siesta och min födelsedag på lördag.