Friday, April 13, 2007




(alltså, asbra synth.)

Thursday, April 12, 2007

Jag sitter här, är ganska skabbig (fast ashet ändå) och äter fiskgryta med sked. Tror aldrig jag har skrattat så här mycket någonsin. Freka innan modeshowen, sjunga Claes-Göran efter filmvisningen, springa i vattenspridarna på kyrkogården, hitta diverse turkprylar typ en gigantisk lök i trö, ett par tofflor, väskor och ett par vilsna latinolovers som gick sista året på TC.
GAWD. KIM, HELENA OCH DOLLY - PEACE.

Wednesday, April 11, 2007

Jag bjuder er på en nostalgitrpp:

S Club 7 med Don't stop movin'. Så -99. Så mellanstadiedisco.
Själv var jag dökär i den blonda, långa och ganska fula tjejjen.

Något som däremot var riktigt läskigt och sjukt suspekt var den skabbiga pelikanen Pippi.

Ett annat barnprogram som jag såg på med skräckblandad förtjusning var Ika i rutan.

Kommer ni ihåg det där tjeckiska dockprogrammet, jag tror det hette två snubbar? Det handlade om två killar som var snickare tror jag, som alltid gjorde allting fel. Det hatade jag. Så oerhört mycket. Två alkoholiserade balkankillar som flummar. Obehagligt. Någon kan ju skicka en länk om ni vet vart man kan titta på dem igen.

Cheers!

Idag har jag:

1. Köpt en asdyr macka på Pressbyrån.

2. Köpt en asdyr CocaCola Zero på Pressbyrån som fick mig att vilja spy.

3. Ringt till Ulrika som meddelar att hon komemr nästa helg istället.

4. Fått ett erbjudande om att åka på (typ) filmmässa i stockholm för framtida filmskapare den 26-19 april. Helt gratis. Det betyder att jag skulle kunna träffa diverse Stockholmsälsklingar.

5. Laddat ner Tragedy med Steps, mellanstadiedisco eller vad?

6. Fått reda på att de säljer rakblad vid MCR-konserterna, ska jag skratta eller gråta?

Tuesday, April 10, 2007


Som jag skrev innan hade jag en "träff" idag. Egentligen vet jag inte vad jag hade kunnat göra annorlunda, men det känns som om det borde kännts bättre. Självklart fumlade jag med det mesta, glömde min telefon vid sjön, pratade mycket. Jag kan väl inte hjälpa att han blev asblyg. Eftersom jag har en tendens att alltid hålla på så vet jag att jag kommer vänta några dagar, sedan ringa och kolla hur mycket jag har skämt ut mig. Det som var possitivt var väl att... 176cm inte alls kändes så kort. Men jag känner mig ju mycket kortare än mina 183. Trots allt kan jag inte låta bli att tänka på hur likt det här var när jag träffade Tomas första gången. Katastrof men samtidigt perfekt. Well well.
På tal om mr. T sa han värsta konstiga grejjen häromdagen, i hade kontakt för första gången på säkert en månad. Han frågade hur mycket jag fortsatt att prata med hans tjejkompis, och jag sa att det blev några gånger, kanske tre. Då säger han bara: "Ja, till henne sa du att du kommit över mig". Men JA. Vad förväntar du dig? Det har varit slut sen i julas. Ju mer jag tänker på det är det nog som Kim säger att han vill ha mig i en liten ask. Men där hade han fel!

Monday, April 9, 2007



Förra inlägget var alldeles för deprimerande. Inte bra. Så här kommer ett possitivt inlägg.
När jag var i Köpenhamn i lördags blev jag som sagt inte glad alls. Men, något som var hemskt sött var att jag fick ett sms inne på Illums: "Blir kanske Växjö på måndag, i så fall har jag inget att göra i någon timme. Hihi, hint. Detta är förresten mitt nummer, puss. "
WELL, hoppas inte personen läser det här. Men men, nu blir det kanske imorgon vi ses om allt går bra. Kommer få skippa en del av franskan för att det ska funka och så. "Eh, jo. Jag har asviktigt läkarbesök typ". Jaja, det går bara utför med mig. Men för att citera Oskar: "Utförsåkning är kul".
Tidigare idag var jag på släktmiddag. Inte så kul tyckte jag och bror min så vi filmade oss själva, tog kort på påskgrejs och fotade av varenda sida av en "må-bra"-tidning.

Sunday, April 8, 2007

i don't do much talking these days

Allting är verkligen skit. Blä på skolarbetet. Blä på söndagar.
Min dator har hängt sig minst tre gånger redan idag och jag har inte börjat på hitoriaarbetet.
Blä på att det var astrist i köpenhamn, inga snygga kläder och alla danskar gick runt i palestina sjalar. Så jävla fult och äckligt. Blä på att jag försov mig när jag skulle träffa och Blä på allt. Fyfan. Blä på modevisningen som jag ska gå som jag kommer vara sjukt nervös för. Blä för att jag inte har sprungit på blä, blä för att jag festar för lite, blä för att allt är deprimerande, blä för att jag kommer bli tjock, blä för att jag har fula kläder, blä för att jag känner mig puberatl, blä för växjö, blä för alla cpmongon som gör min värld förjävlig.'
Ungefär så.

Glad påsk.