Friday, February 16, 2007

Magasinera mera!



För er som inte redan vet, på kulturchock.nu får man en gratis tidskrift/magasin hemskickad! Och som ni vet är allt gratis bra. Jag valde fotomagasinet Capricious. Om man inte vill ha den kan jag tipsa om Bon, sjukt bra tidning som jag förövrigt får hem i brevlådan med jämna mellanrum.

Dagens

Idag har jag:

1. Haft sovmorgon. Trött som en industriarbetare.

2. Läst Ringaren i Notre Dame.

3. Tränat mitt första Medel-pass på länge, way to go!

4. Ätit wunderbar lunch med min mamma.

Idag ska jag:

1. Hjälpa min bror att köpa nya skor, hans vita tygskor är hemska.

2. Gå på party.

3. Men först, köpa present till en glad 18-åring.

4. Slåss med biblotikarierna på (surprise) biblioteket. Jag har fett med skulder och förseningsavgifter, wellwell.

Thursday, February 15, 2007

Jag skrev franskaprovet, känns fruktansvärt skönt nu efteråt. Det mesta känns skönare idag, allting blev bättre över natten. Trots att det var valentine och skitjobbigt.
Men ikväll har jag inte tönkt på kärlek, jag har dansat för mig själv och druckit thé med mamma. Och städat mitt rum! Så fruktansvärt effektiv, hoppas bara att det håller i sig hela lovet så att jag kan få det mesta av skolarbetet gjort. Men först är det lite party som gäller, Jenny fyller nämligen 18 idag och dit ska jag och kalasa imorgon kväll. Det betyder att jag ska ut på jakt för att hitta den ultimata presenten till henne, jag vet nog vad jag ska ordna. En present är redan klar, men det är ganska självklart. Jag kan inte låta bli att ge henne en vogue-cigg. det hade varit ohumant att äga utan att skänka. En annan superbra sak är att Vanda ska ge, ja GE, mig ett par paket Cartier. Ibland har hon sina ljusa stunder, när hon inte säger att jag luktar lök det vill säga.
Imorgon ska jag träna! Första gången på alldeles för länge, ett halvår sedan sist eller vad? Efter det ska jag och mamma äta på något fancy ställe, i suppose att det blir deluxe. Jag klagar absolut inte. På tal om deluxe fick jag världens idé häromdagen. Jag/my crew borde ordna klubbkvällar på deluxe när vi fyllt arton. Dekadenta superheta helrätta kvällar där alla drar på sig sina mest moderiktiga och galna kreationer. Det ska vara ett ställe där alla vågar - ingen är kåt. Bara brabra dunkmusik. Så galet hett. Vi snackar i stil med Teatron och Nacht, fast självklart i mindre skala.
Nu ska jag somna med iPoden på shuffle.

Wednesday, February 14, 2007

Jag drömmer om underbara nätter i amerikanskt nittio/åttiotal,
alldeles för rika ungdomar i villaförorter. Oförglömliga kläder i pasttell och neon.

(Ignorerar totalt att det är alla hjärtans dag idag.)

Tuesday, February 13, 2007


Det känns som om jag har cancer i centrat för att orka med saker.

Monday, February 12, 2007



(Man får hoppas att de väljer att begrava Anna Nicole Smith istället för att kremera henne, bränd plast luktar så äckligt.)

Bilden där, så ser det ut här. Fyfan vad grisigt osmakligt och äckligt. Värsta öststaten.
För närvarande känner jag mig inte fräsch. Jag äter keso med sked. Helt groteskt. Vem gör sånt? Jag sket i psykologiprovet. Får göra det efter lovet. Det känns skönt men samtidigt helt hysteriskt. Då kommer det vara dubbelt så mycket saker att göra och jag lär vara ännu mer död då.
Efter skolan var vi en sväng förbi den nya second hand affären, den såg väldigt söt ut. Har spanat in en halsduk som jag köper imorgon, till råga på allt sålde de kläder från Lamilla, frågan är om det är något kul eller om det bara är deras t-shirts. Var även förbi världens tattigaste utförsäljning av kläder på IOGT-NTO. Jag hittade dock en oversized t-shirt, (snöat in eller vadå?) men självklart var det enda betalkortet de inte tog där Maestro - mitt. Jävla skit sa jag och gick därifrån. Amanda var mesig och betalade kontant, så hon fick med sig en svart.
I eftermiddag/kväll blir det nog Shakespeararbete och franskaprovsplugg. Funny as hell.

Psykologitanten kan gå och ta sig.

Jag är seg, dagendagen-efter seg. De senaste två nätterna har jag sovit tolv timmar sammanlagt. På toppen av det har jag psykologiprov idag, det är oerhört korkat. Jung, Hypokrates och Kretschmer kan verkligen hoppa upp och sätta sig. När jag är lite piggare ska jag ge en lång beskrivning av Linköping. Men inte nu. Nu ska jag gosa med mitt Forex-nyckelband som jag fick av en helgul tant som kom förbi. Smygreklam, det är säkert Reinfeldsfel.