Wednesday, February 28, 2007

Flattered.




Okej, lite smickrad blev jag allt när jag upptäckte det här.

Benjamin Le Terrible hjärta HOTSPOT.

Det är i sådana tillfällen man gråter lite över att man inte har en blogg av allmänintresse. De som läser här är väl mina vänner, typ. Mest för att läsa om mig och de själva. Well well. Min bloggbreakthrough is yet to come. Så att säga.


Well well, en del av eftermiddagen spenderas återigen med DollyBolly. Vi sprang runt på stan och letade små svarta klänningar till henne. Mission incompleted.
I den nyöppnade Vila butiken träffade vi Daniella och Anna Krin som såg, ja, lika pigga ut som vanligt.
Efter det var det dags för min kära manus&dramaturgikurs. Lea som även går där berättade lite mer om musikvidoe-inspelningen. Preliminärt kommer den att äga rum hela nästan helg. Wooh, I'm excited as hell! Det ska bli väldigt intressant, men lite rädd är jag nog allt. Vidoen, där jag har huvudrollen, kommer finnas med på bandets nästa skiva. På tal om skivor var jag inne i den lokala skivaffären idag och frågade om Patricks senaste. Jag förväntade mig inget alls, men de får in den på fredag! Happy big mama time liksom.
Nu ska jag fixa lite mer franska, sen ska jag se över vad jag ska ha på mig imorgon. I sense something med knyt i halsen.

Monday, February 26, 2007



Här är den, vad man nu ska kalla det. Kolla gärna in So Last Season's hemsida!


Gissa vem som dog när han fick se det här i H&M magazine (som förövrgit slank med hem tillsammans med pilotbågarna). M by Madonna kommer att lanseras i skutet av Mars, och jag hoppas att hon gör något liknande tracksuit-jackan som jag var dum nog att inte köpa, kan inte säga att jag är överdrivet sugen på klänningen. Hah. Hon är för vacker min egna raring. På toppen av allt hittade jag en väldigt oversize vit och blårandig tröja för 98:- Den är för 'extrem' för vanligt folk, Helena hade redan provat den men tyckte den var för stor för hennes så då var det väl bara jag kvar i den här stan att rycka i plagget. Kanske kanske blir det ett köp. Jag ska trots allt köpa en halsduk/huvudgrej från so last season i veckan. Självklart till specialpris.
Om någon undrar över Baccara i det förra inlägget var det ett som ett litet tecken på förra veckans sönderspelande av en viss låt. Yassir I can boogie liksom.


Det är en dålig dag idag, en dålig morgon på en dålig dag.
Jag har psykologoprov som jag inte har pluggat på, inte alls pluggat så mycket på allt det andra som jag hade tänkt att göra. That's why I feel rotten. Det kunde varit värre, had ejag sovit istället för att göra något vettigt vore det sämre. För nu har jag ju istället jobbat och gått på stan och typ hängt på msn med övercoola människor. Det lamaste av allt är att jag verkligen gjorde Shakespeare arbetet klart tills när det skulle vara inlämnat, men att jag inte har skickat det än. Jag får prata med käre herr Swalling idag. På tal om honom känns han bara skum nuförtiden, jag lovar att han har någon slags kris. Det är väl som Kim säger; att han är med barn. One can only wish.
Alice har sett patrick Baby i Manchester. På en riktig konsert, i en riktig mysig och lagom liten lokal. Det morgonens andra chock (efter det att jag insåg att vi har matteprov snart.), definitivt. Jag antar att jag inte hade fått veta något om inte Sigrid hade berättat. Men de spelade Magic Poition! Det inge hopp inför sommarens konsert på Arvika. Dessvärre hade han inte spelat Godrevy Point som är den bästa av hans singer/songwiter låtar. Jaja, den dagen den sorgen.
Nu blir det psykologistudier med allt vad det innebär.