Thursday, March 8, 2007


Status: Away. Brb, just finding myself.

"Cause I've been acting like sour milk fell all on the floor
It's your fault,
you didn't shut the refrigerator
Maybe that's the reason I've been acting so cold?"
Känslan jag fick när jag gick ut från i skolan idag kunde inte förstöras eller mäta sig med något annat. Den blev nästan inte alls sämre när jag såg att det var tråkigt och äcklkigt väder ute, inte heller när jag såg en person som var sådär cool så att jag kände mig äcklig och ful. Iofs var han inte så snygg, men hans kläder hade jag kunnat döda för. Well well. Det finns två sorters tuffa människor, den sortens so man blir agressiv när man ser - de som är äckligt snygga som man blir avundsjuk på. Sen finns det den sortens människor som man bara glad av och får gulligslag liksom.
Jag har utvecklat en formel för att mäta folks coolhet. Jag kallar måttet för BUCD. Benjamins Ultimate Coolness Degree. Formeln lyder: (U+K)*10-S=BUCD. U betyder utseende, K betyder kläder och S betyder skostorlek. Utseende och kläder mäts på en skala från 1 till 10.
Så, om jag skulle applicera formeln på mig själv (jag jag anser att mitt utseende och mina kläder är på topp) ser det ut: (10+10)*10-42=158. Jag har liksom 158 BUCD.
Eftersom man får avdrag för stora fötter måste man göra skillnad på flickor och pojkar.
Om testet skulle utföras på en ful, låt oss säga naturare med stora fötter, ser det ut såhär: (1+1)*10-45= (-35) BUCD.
Jag känner att genombrotter är nära för min teori.
"Keep goin' girl, it's your night
Don't let him steal your light
I know he thinks you're fine and stuff
But does he know how to wind you up?"

Wednesday, March 7, 2007


(Hedi Slimanes dagbok är väldigt söt.)

Jag trodde jag skulle svimma innan. Mitt blodsocker var så fruktansvärt lågt, helt ofrivilligt har jag inte ätit på åtta timmar. Onsdagarna är helt klart de värsta dagarna. Om jag har tur kommer jag hem vid halv sex. Och har inte ätit sedan elva typ. Jag trodde det skulle vara första gången jag svimmade på typ ett halvår. Bad shit.
Tidigare idag var vi på husvisning. På vårt eventuella nya hus. Jag. Vill. Inte. Flytta. Punkt slut. Huset var faktiskt fint, men om vi flyttar får jag ett litet rum med heltäckningsmatta. No way mister. Dessutom ligger det helt off. När vi berättade för folket på visningen blev alla lite till sig över att vi bor på söder, kunde inte fatta att vi ville flytta eftersom alla vill bo här. Well well. Det är mina föräldrar det.

Tuesday, March 6, 2007

Eftersom det inte fungerar att posta klipp direkt från youtube får ni en länk. Inte lika tjusigt, men vem vill missa chansen att se Vanda dansa till Pussy Cat Dolls?

what I desire this spring.

Jaha, fruktansvärt urvattnat ämne det här men jag kan bara inte hålla mig. Jag måste ju ha en liten ambitiös lista på vad jag ska satsa på klädmässigt i vår/sommar/framtiden. Största anledningen är att jag blev så jädrans inspirerad av hotspot.

1. Glansjacka. Katching!
2. Parkas, frågan lyder; h&m eller second hand.
3. En galet oversize skjorta, I sense dressman. Hah.
4. Märkes-scarves, det fixar vi på Polenresan - galet många och galet mycket piratkopior.
5. Stor svart skinnväska, införskaffar förhoppningsvis en Mulberry i London. Picadilly i så fall.
6. Vita tygskor, Vans-Vans baby. Alternativt Superga. Något billigt i alla fall, jag kan nöjja mig med typ skopunkten.

Monday, March 5, 2007

I am NOT a plastic bag.


Köp Anya Hindmarchs väska och stöd kampanjen för en bättre miljö.

Sunday, March 4, 2007

Jag är en tant. Inte den sortens tant som är ful och grinig, typ Asta 70 som sitter avdankad i en lägenhet i en förort och bara tjurar, nej en liten Dam. Typ Edith 85 på Östermalm som lever livets glada dagar med allt vad det innebär. Det här lite småkonstiga påstående grundar jag på att jag den senaste tiden upptäckt vissa sidor hos mig själv. Bland annat att jag älskar dessertvagnar. Det finns ingenting som gör mig lika euforisk och överlycklig som när jag ser att de har dessertvagnar på restaurangen jag råkar befinna mig på. Självklart ska alla bakelser ätas med dessertgaffel. Jag tycker att det här med att sova middag är ett alldeles förträffligt påhitt, och självklart ska man äta långsamt. Med många pauser, och gärna sitta kvar länge efter det att man har ätit. Något annat som jag värderar högt är när barn är tysta och snälla, fina cigaretter, champagne de flesta tider på dygnet och överfyllda gammeldags smyckesskrin. Alldeles självklart är det att jag sover med ögonbindel.

HELGERÅN!


Jag förstår verkligen inte sådant här. Varför får inte våra vanliga kex/kakor/whatever bara vara det de är? Varför ska de hålla på och mixtra fram konstiga mutationer? Idag kom min bror hem med ett paket Ballerina Minimuffins. Jag fattar inte grejjen. Behöver jag säga att de smakade allt annat än ballerinakex? Det måste varit en minst lika skum upplevelse som Mums Mumsen med jordgubbssmak.
På baksidan av paketet står det att de var styckförpackade "för fräschhetensskull". Skitfräscht när hela jorden förgås av sopbergen som bara växer och växer på grund av att alla ska styckförpacka allt till förbannelse eller när alla lanområden översvämmas på grund av att all polaris har smält (växthuseffekten, jadda jadda.) Fräscht Göterborgskex!

Lördagen




På lördagen bar det av till Sigrids hem för att fira Niclas 18-års dag. Det var något hastigt och lustigt påkommet, jag trodde att jag skulle spenderat kvällen i Helsingborg hos Tomas och hans crew men så blev det inte.
Men jag ångrar inte att jag drog mig iväg till Sigrid, där blir det alltid galet mycket dans och minst en runda av ölspelet. Hon hade även dragit fram en gammal tradition från tiden då vi tittade på Idol tillsammans, marängsvissen! Som tur väl var drog jag mig hem relativt tidigt, jag är tvungen att plugga hela dagen idag. Islandsarbetet kan verkligen hoppa upp och gömma sig någonstans.

Ett annat glatt pack som festade i lördags.


Fredagen



Fredagskvällen spenderades bland annat i Phelines, Moas och Fias lägenhet. Där var det mysigt och inte sådär väldigt mycket folk. Jag drack ett glas rödvin och min mage ville inte mer. Efter vår visit där bästämde jag, Helena och Amanda oss för att kolla om Sebad fortfaranade spelade på Palladium, men de hade stängt dörrarna. Lite besvikna gav vi oss vidare till Espresso House där brudarna drack kaffe och jag The.
Eftersom vi inte hade tröttnat på varandra än stack vi hem till mig och bakade. Mysigt värre säger jag.