Wednesday, July 4, 2007

Jag provade wienermelangen idag! Ingen annan på min avdelning visste ens att den fanns. Jag vet inte riktigt vad jag väntade mig, men efter första halva munnen kände jag direkt "THAT GOES WITH THE TRASH". Jo jag vet vad jag väntat mig: jag trycker på den alldeles oslitna knappen och typ pandoras box öppnar sig. Änglatrumpeter och hallelujahs ljuder och en allsmäktig röst säger "Benjamin, äntligen, du är den första som vågade prova du får LÖNEFÖRHÖJNING".
Men som sagt. Inget hände. Får väl försöka imorgon igen.
På tal om pengar; jag var på banken idag. Två banker. Swedbank och SEB. Det var fullt av tattare, sjukt mycket folk som var helt osocialt kapabla. Det i sin tur gjorde att mina ärenden där tog lång tid. Men efter att pappa "pratat" med folket på SEB så fick jag ett Visakort. YAY. Man måste ha fast inkomst och plugga på universitet osv osv för att få det. Men jag fick det gratis! Pappa är bäst. Älskar att han jobbar på SEB.
Innan lyssnade jag på "fråga bögen" på P3. Han suger verkligen. Så dålig. Han svarar på tråkiga frågor som "hjälp, jag tror jag har blivit bög" eller "jag har en homofobisk flickvän och jag är bög". Han har varken originella eller intressanta svar. Han säger nästan till alla att de ska ut på internet och skaffa erfarenhet. Kunde jag bry mig mindre?
P3 borde ha någon slags FAQ på deras hemsida till fråga bögen, så slipper alla idioter ställa samma fråga flera gånger.

"

Tuesday, July 3, 2007

Idag har jag jobbat, såklart. Det ska jag göra varje dag, 8:00-16:00 i sex veckor. Eller, det blir ungefär fem och en halv eftersom vi åker till arvika nästa vecka. På onsdagen. Längtar ihjäl mig. Dock kom jag till några insikter under arbetsdagen:

1. Det är mycket hemskt att prata med dansken på Apples support i Holland som knappt kan engelska, som konstant stönar. Jag var livrädd hela tiden. Han stönade verkligen som vissa gör när de har sex. Trodde jag skulle dö. Han satt säkert och drack öl och åt korv samtidigt som vi pratade.

2. Jag har fått dålig hy till höger om munnen. Det var jättehemskt att inse det! Trodde verkligen jag skulle börja när jag såg det, på min fula arbetstoalett. Ber till gudarna att det bara är någon slags tillfällig förvirring från min huds sida som snart ska vara löst. Snarast.

3. Jobbets glas är i perfekt storlek för att fylla på med två "omgångar" kaffe/varm choklad/thé/ eller det där konstiga som kallas för wienermelange (har ALDRIG sett någon dricka det, fattar inte vad det är). Alltså, men fyller glaset två gånger, men det blir ändå inte för fullt. En jesus!

Helgen i siffror och bilder:



1 - antal fikor på Palladium som innefattade rosévin.
600 - antal liter vi öste från helenas eka.
5 - antaHelgen i siffror och bilder:
l gånger jag bestämt mig för att sluta röka.
2 - antal telefonsamtal till tomas.
2 - antal sedda filmer (american psycho och one hour photo).
0 - antal myggbett efter cirka 30 timmar på landet
1 - antal fester på väster med mandy, helena, kim, evelina och simonie.





(Ovanför bilder från fredagen, nedanför bilder från min och Helenas natt på landet.)



Hej. Jag börjar blogga nu igen. Hejdå.